Extra - Miraç Kandili Özel - 13 Nisan 2018

14.04.2018 22:10
Âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed’in Allah’ın huzuruna kabul edildiği Miraç Gecesi Fatih Camii’nden yapılan Miraç Kandili Özel programıyla Kanal 7’de karşılandı. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın duahanlığını yaptığı gecenin feyzi Fatih Camii’nin manevi atmosferinden izleyiciye ulaştırıldı.

İslamiyet’in kurucusu, Müslümanların önderi Hz. Muhammed’in miraca yükseliş mucizesi Fatih Camii’nden gerçekleştirilen Miraç Kandili Özel programıyla Kanal 7 ekranlarında ihya edildi. Miraç Kandili Özel programında ünlü mevlithan ve hafızların okuduğu Kur’an-ı Kerimler, ilahiler ve mevlitler ile gecenin huzuru izleyicilere aktarıldı.  Hz. Muhammed’in Allah’ın huzuruna çıktığı ve Müslümanlara çok önemli hediyelerin verildiği Miraç olayının kutlandığı gecenin açılış konuşmasını Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan yaptı. Programda Faruk Yazar, Necdet Ergün, Numan Duygu, Ekrem Nalbant, Âdem Karabey, Mehmet Emin Güler okuyacakları Kur’an-ı Kerim ve mevlitlerle, Ali Rıza Şahin ise ilahi grubuyla birlikte seslendirecekleri ilahilerle izleyicilerin gönüllerinin pasını sildi.

Necmettin Nursaçan dua kapılarının açık olduğu bu mübarek gecenin faziletlerini anlatıp ellerin semaya açılacağı dualarla kalplere dokundu.
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet