Dr. Feridun Kunak Show - 12 Nisan 2018

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, tansiyon hakkında konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Tansiyon nedir? Tansiyon neden yükselir? Yüksek tansiyon belirtileri nelerdir? Yüksek tansiyon riskini arttıran faktörler nelerdir? Düşük tansiyon nedir? Düşük tansiyon belirtileri nelerdir? Düşük ya da yüksek tansiyon nasıl anlaşılır? Tansiyon nasıl ölçülür?” soruları yanıtlandı.

Dr. Feridun Kunak, gençlerde de tansiyon görülebileceğini, bazılarında stresten dolayı olabileceğini belirtti. Kunak, tansiyonun en çok böbrekleri, kalbi, beyni ve karaciğeri bozacağını söyleyerek izleyiciyi bilgilendirdi.

Kendisine özgü tedavi yöntemleriyle sağlıklı bilgileri izleyiciye aktaran Dr. Feridun Kunak, içerisinde karabaş otu olan tansiyonu düzenleyen kür tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı bir dakika kaynatıp bir dakika demledikten sonra içerisine limon sıkıp içilmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, tansiyon düşürücü melisa çayı tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımı bir dakika kaynatıp bir dakika demledikten sonra içerisine limon sıkıp içilmesini önerdi.

Programda ayrıca, doğru tansiyon ölçme yolları canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet