Dr. Feridun Kunak Show - 11 Nisan 2018

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, Feridun Kunak hamilelik hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı. Aile Danışmanı ve Psikolog Özgül Piyade ise ergenlik problemleri hakkında bilgi verdi.

Dr. Feridun Kunak Show’a konuk olan Aile Danışmanı ve Psikolog Özgül Piyade, “Söz dinlemeyen çocuklar için yapılması gerekenler nelerdir? Ergenlik problemleri nasıl çözülür? Gelecek kaygıları ruh sağlığını etkiler mi?” sorularını cevapladı.

Dr. Feridun Kunak programda, “Yumurtlama dönemi nedir? Yumurtlama dönemi belirtileri nelerdir? Hamilelik dönemini rahat geçirebilmek için neler yapılmalıdır? Hamilelikte nasıl beslenilmelidir? Hamilelik ve hamilelik sonrası anne sütünü arttırmak için neler yapılmalıdır?” sorularını yanıtladı.

Verdiği sağlıklı bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Feridun Kunak, içerisinde zeytinyağı, hayıt tohumu ve keten tohumu olan menopoz şikayetlerine ve adet bozukluğuna iyi gelen doğal kür tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı on beş gün sonra süzüp sabah ve akşam bir çorba kaşığı içilmesini tavsiye etti. Ayrıca Kunak, göğsünde kist olanların keten tohumu koymamalarını önerdi.

Feridun Kunak, içerisinde zeytinyağı ve incir olan hamilelikte faydalı kür tarifini de verdi. Kunak, karışımın sabahları veya akşamları yenmesini önerdi.

Programda ayrıca, çocuk sahibi olmak için yapılabilecek kolay egzersizler canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet