Dr. Feridun Kunak Show - 26 Mart 2018

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm bel ağrıları hakkında konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Bel ağrıları ile nasıl başa çıkılır? Bel ağrılarının nedenleri nelerdir? Bel fıtığı nedir? Her bel ağrısı fıtık belirtisi midir? Fazla kilolar ve bel ağrıları arasında bir bağ var mıdır?” soruları cevaplandı.

Verdiği sağlıklı bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Feridun Kunak, içerisinde kuru bamya ve ozon yağı olan bel ağrısına iyi gelen lahana lapası tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, haşlanmış lahananın içerisine karışımı koyup ağrıyan yere yapıştırılmasını tavsiye etti.

Ayrıca Kunak, içerisinde zeytinyağı, bal, kaya tuzu ve karabiber olan bel ağrısı için yakı tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımı ısıtıp bele yapıştırılmasını önerdi.

Programda ayrıca, Dr. Feridun Kunak’ın Kars gezisindeki eğlenceli görüntüleri yayınlandı.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet