Dr. Feridun Kunak Show - 22 Mart 2018

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, nefes darlığı hakkında konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Nefes darlığının sebepleri nelerdir? Koah nedir? Koah hastalığının belirtileri nelerdir? Astım nedir? Tedavi yöntemleri nelerdir? Astım ve nefes darlığı arasında fark var mıdır?  Vücudun temel organlarından olan akciğerin görevleri nelerdir?” soruları yanıtlandı.

Dr. Feridun Kunak, nefesi tam alamamanın sebebinin nefes darlığı olduğunu, nefes vermekte zorlanmanın ise astım olduğunu söyledi. Kunak, kişinin oksijen kapasitesi yükselirse, bütün dokularının daha canlı ve güzel çalışacağını belirtti.

Kendisine özgü tedavi yöntemleriyle sağlıklı bilgileri izleyiciye aktaran Dr. Feridun Kunak, içerisinde keçiboynuzu ve limon suyu olan nefes darlığına, öksürüğe iyi gelen doğal kür tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı on beş dakika kaynatıp on beş dakika demledikten sonra gün boyu içilmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde ebegümeci, ekinezya ve kekik olan astım ve koah hastalığına iyi gelen kür tarifini de verdi. Kunak, karışımı bir dakika kaynatıp bir dakika demledikten sonra içilmesini önerdi.

Programda ayrıca, kaliteli bir nefes için vücut egzersizleri canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet