Dr. Feridun Kunak Show - 15 Mart 2018

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, saç dökülmesi hakkında konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Saç bakımı için neler yapılmalıdır? Sağlıklı saçlara sahip olmanın doğal yolları nelerdir? Saç dökülmesini engellemenin yolları nelerdir? Saç dökülmesinin nedenleri nelerdir? Saç dökülmesi genetik midir? Saç dökülmesinin beslenmeyle ilgisi var mıdır? Saç beyazlamasının nedenleri nelerdir?” soruları yanıtlandı.

Dr. Feridun Kunak, saçın dibindeki yağlanma, beslenme, kan dolaşımı iyi değilse saçın döküleceğini ve pigment tabakasında bozulma olup saçların beyazlayacağını söyledi. Kunak, demirin en az elli, B12’nin dört yüz, D vitamininin otuz, hemoglobinin ise on ve üzeri olması gerektiğini, eğer düşük olursa saçların döküleceğini belirtti.

Kendisine özgü tedavi yöntemleriyle sağlıklı bilgileri izleyiciye aktaran Dr. Feridun Kunak, içerisinde ceviz kabuğu, biberiye, ısırgan otu, soğan ve sarımsak olan saç beyazlamasını engelleyen kür tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı on beş dakika kaynattıktan sonra süzülmesini önerdi.

Feridun Kunak, içerisinde zeytinyağı, karanfil, biberiye, susam, çörekotu olan saç beyazlamasına ve kepeğe iyi gelen saç bakım yağı tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımı on beş gün beklettikten sonra süzüp saç diplerine sürülmesini tavsiye etti. Ayrıca Kunak, saç beyazlamasını önleyen patates kabuğu kürünü de verdi.

Serap Kunak ise içerisinde papatya, sirke, limon suyu, tarçın ve karbonat olan saç rengini açan doğal tarifi izleyiciye aktardı. Kunak, karışımın rengi sarı olana kadar kaynatılması gerektiğini, ardından süzülmesini söyledi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet