Dr. Feridun Kunak Show - 14 Mart 2018

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, Feridun Kunak migren hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı. Aile Danışmanı ve Psikolog Özgül Piyade ise gelin ve kayınvalide arasındaki problemler hakkında bilgi verdi.

Dr. Feridun Kunak Show’a konuk olan Aile Danışmanı ve Psikolog Özgül Piyade, “Sağlıklı gelin ve kayınvalide ilişkisi nasıl kurulur? Gelin ve kayınvalide ilişkisinde erkek nasıl davranmalı? Gelin ve kayınvalide ilişkisi nasıl olmalıdır? Gelin ve kayınvalide problemlerinin kaynağı nedir?” sorularını cevapladı.

Özgül Piyade, nerede olursa olsun saygının hiçbir zaman değişmeyen bir kural olduğunu söyledi. Gelinin yaş olarak küçük olduğunu belirten Piyade, gelin olacak kişinin hayatın başında olduğunu, sosyal ilişkileri ve aile içerisindeki diğer bireylere olan ilişkileri yeni öğreneceğini aktardı. Kayınvalidenin ise hem yaş olarak hem de deneyim olarak ileride olduğunu söyleyen Piyade, gelinin hayattaki öğreticisinin evlenmeden önce annesi, evlendikten sonra ise kayınvalidesi olduğunu izleyiciye aktardı.

Dr. Feridun Kunak programda, “Baş ağrılarının sebepleri nelerdir? Migren nedir? Her baş ağrısı migren belirtisi midir?” sorularını yanıtladı.

Dr. Feridun Kunak, baş ağrısının nedenini öğrenmek için demir ve B12’nin bilinmesi gerektiğini, ayrıca altı ayda bir kontrol edilmesini söyleyerek izleyiciyi bilgilendirdi.

Verdiği sağlıklı bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Feridun Kunak, içerisinde nane yağı, kuru nane, okaliptus yaprağı ve lavanta olan baş ağrısına iyi gelen karışım tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı on beş dakika kaynattıktan sonra süzülmesini söyledi.

Feridun Kunak, içerisinde zeytinyağı ve kuru nane olan baş ağrısına iyi gelen doğal kür tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımı yirmi gün sonra süzüp ağrıyan yere sürülmesini önerdi. Ayrıca Kunak, içerisinde melisa ve nane olan her türlü baş ağrısı için çay tarifini de verdi. Kunak, karışımı bir dakika kaynatıp süzdükten sonra içerisine limon suyu sıkıp içilmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca, baş ağrılarından kurtulmayı sağlayan akupunktur noktaları canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Serap Kunak ise rimel sürmenin püf noktalarını izleyiciye aktardı.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet