Dr. Feridun Kunak Show - 13 Mart 2018

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, kansızlık hakkında konuşuldu.

Dr. Feridun Kunak, programa vücudun gıdası sabah sporu ve egzersizleri ile başladı. Programda, “Alyuvar ve akyuvar nedir? Alyuvar ve akyuvar sağlığımız açısından neden önemlidir? Kansızlığın sebepleri nelerdir? Her halsizlik kansızlık belirtisi midir? Anemi nedir? Anemi ve halsizlik ile nasıl başa çıkılır? Lökosit nedir? Lökosit’in görevleri nelerdir? Trombosit nedir? Trombosit yüksekliği ve düşüklüğü sağlığımız açısından ne kadar önemlidir? Kansızlık kanser yapar mı? Kansızlık nelere yol açar?” soruları yanıtlandı.

Dr. Feridun Kunak, toprak yemenin kansızlık belirtisi olduğunu, kansızlığın kanser yapabileceğini söyledi. Trombosit eksikliğinin kanamalara sebep olabileceğini söyleyen Kunak, alvuyar eksikliğinde kansızlık olabileceğini, akyuvar eksikliğinin ise kansere yol açabileceğini belirtti.

Alternatif tedavi yöntemleriyle modern tıbbı harmanlayan Dr. Feridun Kunak, içerisinde keçiboynuzu, bal ve limon suyu olan kansızlığa iyi gelen macun tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, şeker hastalarının karışımın içerisine bal koymamaları gerektiğini söyledi.

Feridun Kunak, içerisinde ısırgan tohumu tozu, üzüm çekirdeği tozu, polen ve keçiboynuzu tozu olan kansızlık macunu tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımı bir tatlı kaşığı pekmezle karıştırıp yenmesini tavsiye etti. Ayrıca Kunak, içerisinde maydanoz, pancar, ıspanak ve havuç olan kansızlık kürü tarifini de verdi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet