Dr. Feridun Kunak Show - 12 Mart 2018

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm boyun ağrıları hakkında konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Boyun ağrılarının sebepleri nelerdir? Her boyun ağrısı boyun fıtığının habercisi olabilir mi? Fibromiyalji nedir? Fibromiyalji olmamak için nelere dikkat edilmelidir? Boyun düzleşmesi nedir? Beyincik sarkması nedir?” soruları cevaplandı.

Verdiği sağlıklı bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Feridun Kunak, içerisinde zeytinyağı ve karabiber olan eklem ağrılarına iyi gelen kür tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımın on beş gün sonra süzülmesini ve günde bir çay kaşığı içilmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde zeytinyağı, zencefil tozu ve portakal kabuğu olan boyun ağrılarına iyi gelen doğal kür tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, portakal kabuklarının içerisine karışımı sürüp ısıttıktan sonra ağrıyan yere konulmasını önerdi. Ayrıca Kunak, içerisinde limon, zeytinyağı ve okaliptus yaprağı olan boyun ağrısına iyi gelen karışım tarifini de verdi.

Programda ayrıca, boyun ağrılarına iyi gelen akupunktur noktaları canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet