Dr. Feridun Kunak Show - 8 Mart 2018

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, kilo verme yöntemleri hakkında konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Doğal yollardan sağlıklı bir şekilde nasıl zayıflanır? Hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek mümkün müdür? Bölgesel yağlardan nasıl kurtulunur? Zayıflama ile metabolizma arasında bir bağ var mıdır? Kilo almamak için neler yapılması gerekir?” soruları yanıtlandı.

Dr. Feridun Kunak, böbreğin önemli olduğunu, böbrek için en önemli ilacın su olduğunu söyledi.  Kunak, günde en az iki litre su içmek gerektiğini, içilmezse iç organların zarar göreceğini ve beyinde de hasar oluşabileceğini belirtti.

Kendisine özgü tedavi yöntemleriyle sağlıklı bilgileri izleyiciye aktaran Dr. Feridun Kunak, içerisinde portakal kabuğu, kırmızı acı biber, zencefil ve zeytinyağı olan bölgesel inceltici yağ tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı on beş gün beklettikten sonra süzüp kullanılmasını tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde yoğurt, limon suyu ve pulbiber olan zayıflatan kür tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımın yatmadan önce yenmesini tavsiye etti. Ayrıca Kunak, içerisinde kekik, yeşilçay, kiraz sapı ve mısır püskülü olan zayıflama çayı tarifini de verdi. Kunak, karışımı on beş dakika kaynatıp on beş dakika demledikten sonra süzülmesini önerdi.

Serap Kunak ise içerisinde bal, kaymak ve arı sütü olan kırışıklıklara iyi gelen bal maskesi tarifini verdi. Kunak, karışımı yüze sürüp üzerine havlu konulmasını ve yirmi dakika bekletilmesini söyledi.

Programda ayrıca, Bursa’da sevenleriyle buluşan Feridun Kunak’ın eğlenceli görüntüleri yayınlandı.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet