Dr. Feridun Kunak Show - 6 Mart 2018

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, bağırsak hastalıkları hakkında konuşuldu.

Dr. Feridun Kunak, programa vücudun gıdası sabah sporu ve egzersizleri ile başladı. Programda, “Bağırsak parazitlerinin sağlığa zararları nelerdir? Bağırsak sağlığını korumak için nelere dikkat edilmesi gerekir? Bağırsak kurdu nedir? Kist Hidatik nedir? Bağırsak parazitleri kaç çeşittir? Bağırsak parazitlerinin belirtileri nelerdir? Bağırsak parazitlerinden korunmak için nasıl önlemler alınması gerekir? Kist Hidatikten korunmak için nelere dikkat edilmelidir? Kıl kurdu tedavisi nasıl yapılır? Kıl kurdu nasıl bulaşır?” soruları yanıtlandı.

Dr. Feridun Kunak, bağırsak parazitlerinin, halsizlik, yorgunluk, sinirlilik, uyku bozukluğu, baş ağrısı, kilo kaybı ve kusmaya neden olduğunu söyledi. En çok bulaşanın kıl kurdu olduğunu belirten Kunak, çarşafların, çamaşırların yüksek derecede yıkanması gerektiğini, meyve ve sebzelerin sirkeli suda bekletilmesini önerdi. Ayrıca Kunak, Kist Hidatik’in ise hayvanlardan bulaştığını, beyne ve kemiğe yerleştiğini, bu yüzden hayvanların aşılanması gerektiğini izleyiciye aktardı.

Alternatif tedavi yöntemleriyle modern tıbbı harmanlayan Dr. Feridun Kunak, içerisinde dut kurusu, portakal kabuğu, elma kabuğu ve mandalina kabuğu olan bağırsak kurtlarından korunmak için sirke tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, bir ay beklettikten sonra süzüp aç karnına içilmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde incir ve kabak çekirdeği olan bağırsak kurtlarını yok eden kür tarifini izleyiciye aktardı. Kunak karışımı bir dakika kaynatıp bir dakika demledikten sonra yenmesini söyledi. Ayrıca Kunak, bağırsak parazitlerinden koruyan ve kilo vermeye yardımcı olan kür tarifini de verdi. Kunak, bir litre sirkenin içerisine nohut koyup sabaha kadar beklettikten sonra her yemekten önce aç karnına on beş tane yenmesini önerdi. 

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet