Dr. Feridun Kunak Show - 5 Mart 2018

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm kemik erimesi hakkında konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Kemik erimesi nedir? Kemik erimesi hangi yaş grubunda sıklıkla görülür? Kimler kemik erimesi tehdidi altındadır? Kemik erimesi belirtileri nelerdir? Kemik erimesini önlemek için nasıl önlemler alınmalıdır? Kadınlarda kemik erimesinin daha fazla olmasının sebebi nedir? Doğal kalsiyum takviyesiyle kemik erimesinin nasıl önüne geçilir? Kalsiyum nedir? Faydaları nelerdir?” soruları cevaplandı.

Dr. Feridun Kunak kalsiyum alınmadığı zaman kemiklerin sağlam olmadığını, kalp sisteminde bozulmalar meydana geldiğini ve kilo alındığını belirtti. Kunak, kilolardan kurtulmak için iyi kalsiyum almak gerektiğini söyleyerek izleyicileri bilgilendirdi.

Verdiği sağlıklı bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Feridun Kunak, içerisinde sarımsak, limon suyu ve yumurta kabuğu olan boy uzatan, kemik ve eklem güçlendiren karışım tarifini izleyiciyle paylaştı. Karışımı 20 gün beklettikten sonra sabah ve akşam bir çorba kaşığı içilmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde süt, kefir ve bal olan kalsiyum deposu doğal kefir yapımını izleyiciye aktardı. Kunak, karışımı fırının içerisine koyup dört saat beklettikten sonra kefirin hazır hale geleceğini söyledi. Ayrıca Kunak, içerisinde kefir, mandalina suyu ve bal olan meyveli kefir tarifini de verdi.

Programda ayrıca, göz sağlığı için evde kolayca yapılabilecek göz egzersizleri canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Serap Kunak ise içerisinde pirinç ve süt olan lekelere iyi gelen maske tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımı pişirip lapa haline geldikten sonra ezip yüze sürülmesini tavsiye etti.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet