Dr. Feridun Kunak Show - 27 Şubat 2018

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, kalp sağlığı hakkında konuşuldu.

Dr. Feridun Kunak, programa vücudun gıdası sabah sporu ve egzersizleri ile başladı. Programda, “Kalbin görevleri nelerdir? Kalp krizi nedir? Kalp krizinin belirtileri nelerdir? Kalp krizinden korunma yolları nelerdir? Kalp krizinde ilk müdahale ne kadar önemlidir? Kalp ve damar tıkanıklıklarında uygulanacak doğal yöntemler nelerdir? Kalp krizi geçiren birisine nasıl müdahale edilmelidir? Kalp spazmı ve kalp krizi arasında nasıl bir fark vardır? Kalbi güçlendirmek için hangi besinler daha sık tüketilmeli?” soruları yanıtlandı.

Dr. Feridun Kunak, kan sulandırıcı kullananların doktorlarına danışmadan hiçbir şey yapmamaları gerektiğini söyledi. Kunak, kalp krizi geçiren kişinin sol kolunda uyuşma, nefesinde bozulma, göğsünde ve sırtında ağrı olduğunu belirtti.

Ayrıca Kunak, kalp krizi anında yapılabilecek müdahaleleri izleyiciye aktardı. Kunak, kişinin dili arkaya kaçmış ise önce dili düzeltmek gerektiğini, nefes alıp almadığına ve şah damarından nabzın atıp atmadığına bakılması gerektiğini söyledi.

Alternatif tedavi yöntemleriyle modern tıbbı harmanlayan Dr. Feridun Kunak, içerisinde zeytinyağı, zeytin yaprağı, ceviz ve alıç yaprağı olan kolesterolü düşüren, kalp sağlığına iyi gelen ev yapımı doğal kür tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı yirmi gün bekletip ardından süzülmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde yirmi limon suyu ve on diş sarımsak olan kalbe iyi gelen kür tarifi verdi. Kunak, yirmi gün bekledikten sonra süzülmesini ve akşamları yatarken bir çorba kaşığı içilmesini önerdi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet