İskele Sancak - 23 Şubat 2018

Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan olayların masaya yatırıldığı İskele Sancak, Kanal 7’de izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in yönetiminde ekrana gelen İskele Sancak, yaşanan siyasi, toplumsal ve ekonomik gelişmeleri alanında uzman konukları ile değerlendiriliyor.

Ülke ve dünya gündemini meşgul eden, önemli gelişmelerin konuşulduğu İskele Sancak, olayların perde arkasını aralamaya devam ediyor. Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen programda her biri kendi alanında uzman isimlerle gündemin sıcak başlıkları canlı yayında konuşuluyor.

Her Cuma ekrana gelen İskele Sancak’ta, ülke siyaseti ve uluslararası gündem maddeleri konuşulurken, araştırma şirketlerinin anketlerine yer veriliyor. Çok sesliliğin hâkim olduğu programda yaşanan olayların yankıları canlı yayında farklı görüşten isimlerle birlikte irdeleniyor.

Türkiye’nin demokrasi platformu ‘’İskele Sancak’’ Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in yönetiminde  her Cuma 23:15’te canlı yayınla Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol