Dr. Feridun Kunak Show - 12 Şubat 2018

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, diz ağrıları hakkında konuşuldu. Ayrıca, Dilber Ay ve oğlu Cemo Can sevilen şarkılarıyla Dr. Feridun Kunak Show’a konuk oldular.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Diz ağrıları için neler yapılmalı? Menisküs nedir? Menisküs olmamak için neler yapılması gerekir? Diz ağrılarının sebepleri nelerdir? Her diz ağrısı menisküs habercisi olabilir mi? Diz kapağı ağrısı neyin habercisidir? Uykuda diz kitlenmesi neden olur? Dizdeki kireçlenme için ne yapmak gerekir?” soruları cevaplandı.

Dr. Feridun Kunak, dizdeki kireçlenmenin ana sebebinin dize iyi kan gelmemesi olduğunu, dizlerde kitlenmelerin, bozulmaların kireçlenmeden kaynaklandığını söyledi.

Verdiği sağlıklı bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Feridun Kunak, içerisinde zeytinyağı, portakal kabuğu ve çörekotu olan eklem ağrılarına ve kireçlenmeye iyi gelen doğal kür tarifini izleyiciyle paylaştı. Karışımı parçaladıktan sonra her gün bir saat kaynayan suyun içerisinde bekletilmesini, yirmi gün sonra ise süzülmesi gerektiğini belirtti.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet