Dr. Feridun Kunak Show - 16 Ocak 2018

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, obezite ve sağlıklı zayıflama yöntemleri konuşuldu.

Dr. Feridun Kunak, programa vücudun gıdası sabah sporu ve egzersizleri ile başladı. Programda, “Obezitenin sebepleri nelerdir? Alkali su zayıflatır mı? Ev işi yapmak spor sayılır mı?” soruları yanıtlandı.

Feridun Kunak, ev işi yapmanın tam zayıflatmayacağını, zayıflamak için bir yandan egzersiz de yapılması gerektiğini söyledi. Ayrıca Kunak, dengesiz beslenme ile hiçbir zaman zayıflanamayacağını, kilo yapmayacak şeyler yenmesini önerdi.

Dr. Feridun Kunak obeziteyle başa çıkmak için pratik egzersizleri canlı yayında uygulamalı olarak gösterdi. Kunak, yapılan hareketlerin özel hareketler olduğunu ve yapıldığında mutlaka neticenin görüleceğini söyledi.

Programda ayrıca, Bursa gezisinde sevenleriyle buluşan Dr. Feridun Kunak’ın eğlenceli görüntüleri yayınlandı.

Herkesin sıklıkla karşılaştığı sağlık problemlerini doğal sağlık reçeteleri ile iyileştirmeyi amaçlayan Dr. Feridun Kunak, içerisinde avokado, limon suyu ve yoğurt olan zayıflama kürünü izleyiciyle paylaştı. Kunak, kürün yemeklerden yarım saat önce yenmesi gerektiğini aktardı.

Feridun Kunak, cildin kuruluğunu gideren, kırışıklığa, kolesterole, şekere iyi gelen içerisinde zeytinyağı ve nar çekirdeği olan çok özel yağ tarifi verdi. Feridun Kunak, karışımın günde iki defa içilmesinin iyi olacağını söyledi. Ayrıca Kunak, içerisinde zencefil, zerdeçal, mahlep ve tarçın olan metabolizmayı hızlandıran çok özel kür tarifi de verdi. Karışımın yoğurtla yenmesini öneren Kunak, üzerine bir bardak maden suyu içilmesini tavsiye etti.

Serap Kunak ise istenmeyen kilolardan kurtulmak için içerisinde maydanoz, havuç, pancar ve maden suyu olan doğal detoks tarifi verdi. Kunak, karışımın haftada iki gün içilmesini önerdi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet