Dr. Feridun Kunak Show - 28 Aralık 2017

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm Alzheimer hastalığı hakkında konuşuldu.

Modern tıpla alternatif çözüm yollarını harmanlayarak sağlıklı bilgileri ekranlara taşıyan Dr. Feridun Kunak Show’da, “Alzheimer nedir? Alzheimer hastalığının belirtileri nelerdir? Demans nedir? Demans ve Alzheimer hastalıklarının aralarındaki fark nedir? Alzheimer olmamak için alınması gereken önlemler nelerdir? Unutkanlık sorunu ne kadar önemlidir? Alzheimer hastalığı genetik midir? Beyin kanaması nasıl anlaşılır?” soruları yanıtlandı.

Verdiği sağlıklı bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Kunak, Alzheimer olmamak için alınabilecek önlemleri ve evde uygulanabilecek tedavi yöntemlerini açıkladı.

Dr. Feridun Kunak, içerisinde Trabzon hurması, havuç ve zeytin yaprağı bulunan Alzheimer’a iyi gelen sirke tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, unutkanlıkla ilgili sıkıntısı olanların sirkeyi daha fazla içmeleri gerektiğini söyledi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet