Dr. Feridun Kunak Show - 27 Aralık 2017

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm dikkat eksikliği ve hiperaktivite konuları konuşuldu.

Dr. Feridun Kunak Show’a konuk olan Aile Danışmanı ve Psikolog Özgül Piyade, “Dikkat eksikliği ve hiperaktivite nedir? Hiperaktivite nasıl tespit edilir ve tedavi yöntemleri nelerdir? Dikkat eksikliğinin neden olabileceği sorunlar nelerdir?  Dikkat eksikliği nasıl tespit edilir ve tedavi yöntemleri nelerdir? Her hareketli çocuk hiperaktif midir?” sorularını yanıtladı.

Ekranlara taşıdığı güncel ve pratik bilgilerle izleyenleri aydınlatan Dr. Feridun Kunak Show’un bu bölümünde sağlıklı zayıflama için öneriler verildi. Kunak, istenmeyen yağlardan kurtulmak için çok özel kür tarifleri verdi.

Dr. Feridun Kunak içerisinde kil, limon yağı, ve maden suyu bulunan bölgesel inceltici kür tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, fazlalığın olduğu bölgeye karışımın sürülmesi gerektiğini söyledi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet