Dr. Feridun Kunak Show - 26 Aralık 2017

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm kalp krizi hakkında konuşuldu.

Kendisine özgü tedavi yöntemleriyle sağlıklı bilgileri izleyiciye aktaran Kunak, kalp krizi belirtilerinin neler olduğunu anlattı.

Sağlıklı yaşam konusunda verdiği bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Dr. Feridun Kunak, “Vücudumuzda temel bir işleve sahip olan kalbin görevleri nelerdir? Kalp krizi belirtileri nelerdir? Kalp krizi anında ilk müdahale nasıl yapılmalıdır? Kalp masajı nasıl yapılmalıdır? Damar tıkanıklığı nedir? Damar tıkanıklığı için yapılması gerekenler nelerdir? Bypass nedir? Kalp hastalıklarında risk faktörleri nelerdir? Enfarktüs nedir?” sorularını yanıtladı.

Verdiği sağlıklı bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Kunak, kalp damar tıkanıklıklarında uygulanacak yöntemleri izleyiciye aktarırken aynı zamanda hayati öneme sahip olan kalp masajının nasıl yapılacağını da uygulamalı olarak gösterdi.

Dr. Feridun Kunak içerisinde ceviz içi ve bal bulunan kalbe iyi gelen çok özel sirke tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, sirkenin her gün bir fincan içilmesi gerektiğini söyledi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet