Dr. Feridun Kunak Show - 25 Aralık 2017

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm bacak ağrıları hakkında konuşuldu.

Sağlık sorunlarından günlük yaşamda karşılaşılan problemlere kadar birçok konuda herkesin kolayca uygulayabileceği tedavi yöntemleri sunan Kunak, bacak ağrıları ve varislerden kurtulma yollarını ele aldı.

Sağlıklı yaşam konusunda verdiği bilgilerle izleyenlerin beğenisini kazanan Dr. Feridun Kunak, “Bacak ağrılarının sebebi varis midir? Diz ağrılarının sebepleri nelerdir? Her diz ağrısı menisküs belirtisi olabilir mi? U-X bacak nedir ve nasıl tedavi edilir? Huzursuz bacak sendromu nedir? Huzursuz bacak sendromu ile nasıl başa çıkılır? Varis nedir ve neden olur? Varisi önlemek için yapılması gerekenler nelerdir? Varis hastalığı neden kadınlarda daha sık rastlanır?” sorularını yanıtladı.

Dr. Feridun Kunak huzursuz bacak sendromu için içerisinde karahardal tohumu ve yoğurt bulunan kür tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımın akşamları yatmadan bir saat önce yenmesi gerektiğini söyledi.

Serap Kunak ise mısır nişastasıyla ilgili püf noktaları izleyiciyle paylaştı.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet