Dr. Feridun Kunak Show - 21 Aralık 2017

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm boyun ağrıları hakkında konuşuldu.

Kendisine özgü tedavi yöntemleriyle sağlıklı bilgileri izleyiciye aktaran Dr. Feridun Kunak, boyun ağrıları için farklı ve pratik öneriler verdi.

Modern tıpla alternatif çözüm yollarını harmanlayarak sağlıklı bilgileri ekranlara taşıyan Dr. Feridun Kunak Show’da, “Boyun ağrılarının sebepleri nelerdir? Her boyun ağrısı boyun fıtığı habercisi olabilir mi? Boyun düzleşmesi nedir?” soruları yanıtlandı.

Sağlık sorunlarından günlük yaşamda karşılaşılan problemlere kadar birçok konuda herkesin kolayca uygulayabileceği tedavi yöntemleri sunan Kunak, boyun ağrılarından kurtulmak için birbirinden şifalı kür tariflerini izleyiciyle paylaştı.

Dr. Feridun Kunak, boyun ağrıları için içerisinde vazelin, çörekotu yağı ve kantaronlu ozon yağı bulunan çok özel krem tarifini izleyiciye aktardı.

Serap Kunak ise hem lezzetli hem de yapımı kolay lahmacun böreği tarifi verdi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet