Dr. Feridun Kunak Show - 20 Aralık 2017

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm cilt hastalıkları hakkında konuşuldu.

Dr. Feridun Kunak Show’a konuk olan Aile Danışmanı ve Psikolog Özgül Piyade, “Dikkat eksikliği ve hiperaktivite nedir? Dikkat eksikliği nasıl tespit edilir ve tedavi yöntemleri nelerdir? Dikkat eksikliğinin neden olabileceği sorunlar nelerdir? Hiperaktivite nasıl tespit edilir ve tedavi yöntemleri nelerdir? Her hareketli çocuk hiperaktif midir?” sorularını yanıtladı.

Sağlık sorunlarından günlük yaşamda karşılaşılan problemlere kadar birçok konuda herkesin kolayca uygulayabileceği tedavi yöntemleri sunan Kunak, egzama ve sedef gibi cilt hastalıklarının nedenlerini de açıkladı.

Dr. Feridun Kunak, içerisinde vazelin, gliserin ve aynı sefa kremi bulunan sedef ve egzamaya iyi gelen doğal kür tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, kremin bir saat bekletilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca Kunak, cildinde kuruluk olanların da kremi kullanabileceğini ve hiçbir yan etkisinin olmadığını söyledi.

Serap Kunak ise saçların sağlıklı uzamasını ve gürleşmesini sağlayan doğal kür tarifi verdi. Kunak, su ile iliği on dakika kaynattıktan sonra içerisine çam terebenti koyup karıştırarak hazırladığı karışımı eldiven takıp saçlara aynı boya yapar gibi yedirilmesi gerektiğini anlattı. Serap Kunak, yağın en az üç saat bekletilmesini tavsiye etti.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet