Dr. Feridun Kunak Show - 18 Aralık 2017

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da omurga eğrilikleri konuşuldu.

Modern tıpla alternatif çözüm yollarını harmanlayarak sağlıklı bilgileri ekranlara taşıyan Dr. Feridun Kunak Show’da “Omurga eğrilikleri nasıl fark edilir? Omurga eğriliklerini önlemek için neler yapılmalı? Skolyoz ve Kifoz nedir?” soruları yanıtlandı.

Sağlık sorunlarından günlük yaşamda karşılaşılan problemlere kadar birçok konuda herkesin kolayca uygulayabileceği tedavi yöntemleri sunan Kunak, omurga eğriliklerinden kurtulmak için özel egzersizleri uygulamalı olarak gösterdi.

Dr. Feridun Kunak, çocukların boyunu uzatan çok özel kür tarifi verdi. “Boy nasıl uzar? Boy uzatma formülleri nelerdir?” sorularını Dr. Feridun Kunak canlı yayında cevapladı. Dr. Feridun Kunak, içerisinde keçiboynuzu tozu, kakao, polen ve propolis bulunan tarifi izleyiciyle paylaştı.

Serap Kunak ise içerisinde süt, sirke ve limon suyu bulunan doğal peynir tarifi verdi. Kunak, malzemelerin kısık ateşte on dakika kaynatılıp daha sonra süzülmesi gerektiğini belirtti.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet