Dr. Feridun Kunak Show - 4 Aralık 2017

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, ayak sağlığı hakkında konuşuldu.

Alternatif tedavi yöntemleriyle modern tıbbı harmanlayan ekranların sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da, ayak sağlığını koruma yolları ve yapılması gerekenler anlatıldı. Dr. Feridun Kunak, ayakkabı tercih ederken dikkat edilmesi gereken kuralları canlı yayında izleyiciye aktardı.

Farklı tedavi yöntemleriyle izleyenleri ekrana kilitleyen Dr. Feridun Kunak Show’da ayrıca düztabanlık ve basış sorunlarından kurtulmak için tabanlık yapımını anlattı. Kunak, programda ‘Refleksoloji masajı nedir ve nasıl yapılır? sorusuna cevap verirken aynı zamanda ayak ve vücut sağlığı için refleksoloji masajını uygulamalı olarak gösterdi.

Ekranların sevilen doktoru Feridun Kunak, selülitlere iyi gelen bergamot yağı tarifini ve ayaktaki kaşıntılara iyi gelen kür tarifini izleyiciyle paylaştı.

Serap Kunak ise kırışıklıklara iyi gelen, cildi besleyen ve nemlendiren kakao maskesi tarifi verdi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet