Extra - Mevlid Kandili Duası - 29 Kasım 2017

30.11.2017 16:41

Müslümanların öncüsü Hz. Muhammed’in doğum yıldönümü olan Mevlid Kandili, Kayseri Fevzi Mercan Camii'nden çok özel bir programla Kanal 7 ekranlarında kutlandı. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın dua hanlığında icra edilen olan Mevlid Kandili Özel programının tamamı izle7.com'da.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifi, doğumunun yıldönümünde Mevlid Kandili Özel programı ile Kanal 7’de ihya edildi. Hz. Muhammed’in doğduğu bu önemli gece Kur’an-ı Kerim’den sureler, dualar ve ilahilerle canlı yayında kutlandı. Türkiye’nin dört bir yanından mevlidhanlar, hafızlar, kâriler bir araya gelerek bu gecenin manevi hazzını izleyicilere ulaştırdı. Açılış konuşmasını ve duahanlığını Necmettin Nursaçan’ın yaptığı programda Fatih Demir, Bahaddin İslamoğlu, Abdulaziz Muhammed Abdulkadir, Yasin Yüksel okudukları Kur’an-ı Kerimle gönüllerinin pasını sildi.   

Hz. Muhammed’in doğum gecesinde , Kur’an-ı Kerim’den okunacak sureler, en güzel ilahiler ve mevlidler konuklara ve izleyenlere huzur dolu bir gece yaşattı.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet