Dr. Feridun Kunak Show - 30 Kasım 2017

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm gribin tedavi yöntemleri ve soğuk algınlığı konuşuldu.

Sağlıklı bir yaşam için önemli bilgiler veren Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölümde özellikle kış aylarında sıkça görülen, halk arasında salgın hastalık olarak da bilinen Grip konuşuldu. Programda, “Grip nasıl tedavi edilir? Gripten nasıl korunulur?” sorularına cevap verildi. Dr. Feridun Kunak soğuk algınlığından kurtulmak için yapılması gerekenleri uygulamalı olarak anlattı.

Ekranların sevilen doktoru Feridun Kunak, gripten koruyan sirke tarifini ve öksürükten kurtulmak için bitki çayı tarifini izleyiciyle paylaştı.

Serap Kunak ise cildi besleyen, kırışıklıkları engelleyen ve lekelere iyi gelen ayva jeli tarifi verdi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR 1
  • hamideh karimi 12.12.2017 17:01
    Sayin Dr.Feridun Konak ve serap hanima iranin urmia sehrinden selam eder,saglikli gunler dilerim. Sayin hocam verdiginiz bilgiler icin size cok tesekkur ederim.30 kasim programinizda ayva jeli maskeni lutfen icindekileri bana yazarmisiniz.simdiden tesekkurler
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet