Dr. Feridun Kunak Show - 21 Kasım 2017

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Programda bugün diz ağrısının nedenleri ve tedavisi hakkında konuşuldu. Diz ağrıları ile ilgili tüm sorular Dr. Feridun Kunak Show’da cevaplandı.

Dr. Feridun Kunak Show, programa vücudun gıdası sabah sporu ve egzersizleri ile başladı. Programda, diz ağrıları için neler yapılmalı? Diz protezi nedir? Diz protezi tedavisi nasıl olur? konuları konuşuldu. Kunak, diz hakkında bilinmeyenleri anlatırken bir yandan kendi yaptığı ameliyatı canlı yayında yayınladı.

Dr. Feridun Kunak eklem romatizması olanlar için vücuttaki ödemlerin atılmasını sağlayan, böbrek taşlarına ve iştahsızlığa faydası olan Frenk üzümü yağı tarifi verdi. Kunak ayrıca, dizi ağrıyanlar için dizi rahatlatan ve eklem güçlendiren lahana lapası ve doğal yakı tarifini uygulamalı olarak izleyiciye aktardı.

Serap Kunak ise bilinenden farklı olarak içinde zerdeçal bulunan kemikleri ve eklemleri güçlendiren paça çorbası tarifi verdi.

Tariflerin detaylı videosunu Dr. Feridun Kunak Show’da izleyebilirsiniz.

Hayatı kolaylaştıran program “Dr. Feridun Kunak Show” Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet