Dr. Feridun Kunak Show - 1 Kasım 2017

Dr. Feridun Kunak Show’un bu bölümünde kulak sağlığı konuşuldu. Feridun Kunak işitme sorunu yaşayanlara yönelik bilgiler verdi. Kulak sağlığı problemi ile ilgili tüm sorular Dr. Feridun Kunak Show’da cevaplandı.

Dr. Feridun Kunak Show güne sabah sporu ve egzersizleri ile başladı. Psikolog Özgül Piyade’nin katıldığı programda gençler ile iletişim, ergenlik dönemindeki gençlerle iletişim, ebeveyn ve çocuk ilişkileri konuşuldu. Ergenlerle nasıl konuşulmalı?, Çocuklar ile nasıl iletişim kurulmalı? soruları yanıtlandı.

 Dr. Feridun Kunak kulak sağlığımıza dair konuştu. Dr. Feridun Kunak akıllara takılan ‘Kulak temizliği nasıl yapılmalı?, Kulaklarım az duyuyor ne yapmalıyım?, Kulak zarı yırtılmalarına nasıl müdahale edilmeli?, Kulak zarı yırtık tedavisi?, Kulak iltihabına iyi gelen kürler neler?, Kulak sağlığına iyi gelen tarifler neler?, Kulak çınlaması neyin habercisidir? Kulak ağrılarından nasıl kurtulurum?’’ sorularını sizler için yanıtladı.

Ayrıca Feridun Kunak programda kulağa iyi gelen yap tarifi verdi. Kulak ağrılarına iyi gelecek bu tarifin detaylarını Dr. Feridun Kunak Show’da bulabilirsiniz.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR 1
  • Gülcan 01.11.2017 20:56
    Selam hocam.Allah sizdende esinizde razi olsun.Basarilarinizin devamini getirsin insallah.Bu tarife inanin cok ihtiyacim vardi.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet