Dünyayı Geziyorum - Arnavutluk - 8 Ekim 2017

Dünyayı Geziyorum dünyanın farklı köşelerini keşfetmeye devam ediyor. Özlem Tunca’nın oğlu Yakupcan’la birlikte çıktığı yolculuklardan en renkli görüntüler Dünyayı Geziyorum’da izleyicilerle buluşuyor. Dünyayı Geziyorum’un bu bölümdeki durağı tarihi, doğası ve kültürüyle Arnavutluk oldu.

Ekranlarda bir fenomen haline gelen Özlem Tunca ile Dünyayı Geziyorum macerasına hız kesmeden devam ediyor. Özlem Tunca bu hafta Osmanlı Devleti’nin izlerini taşıyan Arnavutluk’tan izleyici karşısına çıktı. Özlem Tunca ilk olarak Osmanlı İmparatorluğu zamanında kurulan Tiran sokaklarını gezdi. Burada geçmişin izleriyle karşılaşan Tunca, izleyicileri için bu yapıların tarihini anlattı. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra Arnavutluk’un sahil şeridine gitti. Benzersiz plajlarda turkuaz renkli denizleri gezen Özlem Tunca izleyicilerine benzersiz manzaralar sundu. Tarih ve doğanın iç içe olduğu Arnavutluk gezisi izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

Gezmeyi, görmeyi, keşfetmeyi sevenlerin programı ‘Dünyayı Geziyorum’ yeni yayın döneminde yeni bölümleri ile her Pazar 15:15’te Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet