Dünyanın Tadı - Avusturya - 7 Ekim 2017

Dünya mutfaklarından farklı lezzetlerin ve yemek kültürlerinin ekrana taşındığı Dünyanın Tadı, Yasin Esirgenç’in sunumuyla yeni yayın döneminde de izleyiciyle buluşuyor. Dünyanın Tadı ekibi bu hafta eşsiz mimari eserleri ve yemyeşil doğasıyla Avusturya’dan izleyici karşısına çıkacak.

Dünyanın seçkin mutfaklarından farklı yemeklerin, sofra adaplarının ve sokak lezzetlerinin tanıtıldığı Dünyanın Tadı eğlenceli görüntülerle evlere konuk oluyor. Yasin Esirgenç’in bu haftaki durağı Avusturya olacak. Dünyanın Tadı ekibi ilk olarak Avusturya’nın meşhur tatlısı elmalı strudel yapımını öğrenecek. Elmalı strudel yapımına yardım eden Yakupcan tüm sevimliliğiyle eğlenceli görüntülere imza atacak. Yakupcan’ın elinin değdiği tatlının tadına bakan Yasin Esirgenç, daha sonra oltasını alıp göl kenarına gidecek. Balık avlamak için uğraşan Yasin Esirgenç’in çabası izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Tuttukları balıkları Avusturyalı bir aşçıyla birlikte pişiren Dünyanın Tadı ekibi Avusturya usulü balık yapımını yerinde öğrenirken eşsiz manzaranın tadını çıkaracak.

Yasin Esirgenç ve Yakupcan’ın bir sonraki durağı Avusturya’nın dünyaca ünlü çikolatalarının yapıldığı fabrika olacak. Onlarca farklı çeşidin üretildiği fabrikada çikolatanın kaliteli kakao tohumlarının işlenmesiyle başlayan yolculuğunu uzmanından öğrenecek.

Soslu yemekler, deniz ürünleri, tatlılar, acılar… Dünya ülkelerinden en farklı lezzetler Yasin Esirgenç’in sunumuyla her Cumartesi saat 15:15’te ‘’Dünyanın Tadı’’ programı ile Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet