Kandil Özel - Kadir Gecesi Özel - 21 Haziran 2017

Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi, Kanal 7 ekranlarında coşkuyla karşılanıyor. Dua kapılarının açıldığı bu mübarek gece emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetleri, ünlü hafızlardan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve geceye özel dualarla Fatih Camii’nden canlı yayınla ihya edildi.Kur’an-ı Kerim’in Müslümanlara hediye edildiği Kadir Gecesi Fatih Camii’nden yayınlanan çok özel program ile Kanal 7 ekranlarında kutlandı. Gecenin manevi huzuru okunan Kur’an-ı Kerimler, ilahiler ve yapılan dualarla ekrandan izleyiciye ulaştırıldı. Af ve mağfiret isteyenlere hediye olarak gönderilen Kadir Gecesi’nin duası emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan tarafından yapılırken Bünyamin Topçuoğlu, Recep Yaşan ve Ekrem Nalbant’ın gerçekleştirdikleri Kur’an-ı Kerim tilavetleri gönüllerin pasını sildi.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Miraç Kandili Dua - 27 Şubat 2022

Müslümanların önderi, alemlerin nuru Hz. Muhammed’in Allah’ın huzuruna çıktığı Miraç mucizesi, Miraç Kandili özel programıyla Kanal 7 ekranlarında ihya edilecek. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın duahanlığını yapacağı gecenin feyzi Aksaray Ulu Camii’nin manevi atmosferinden izleyiciye ulaştırılacak.

Alemlere nur olarak gönderilen Hz. Muhammed’in, tek aşkı yüce yaradan Allah’u Teala ile buluşup ümmeti için benzersiz hediyelerle döndüğü Miraç hadisesinin hatıraları çok özel bir yayınla Kanal 7’de anılacak. Miraç Kandili Özel programında ünlü mevlithan ve hafızların okuyacağı Kur’an-ı Kerimler, ilahiler ve mevlitler ile gecenin huzuru izleyicilere aktarılacak.  Namazın Müslümanlara hediye edildiği bu çok özel gecenin açılış konuşmasını Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan yapacak. Nursaçan, Hz. Muhammed’in Miraç yolunda ve Allah’ın huzurunda yaşadıklarını canlı yayında anlatacak.  Programda Ali Osman Canatan, Nevzat Çetin, Mesut Karaaslan, Adem Karabey ve Numan Akbaş okuyacakları Kur’an-ı Kerim ve mevlitlerle gönüller huzurla dolacak. 

Necmettin Nursaçan dua kapılarının açık olduğu bu mübarek gecenin faziletlerini anlatıp, bu gecede yapılması makbul olan dualarla ilgili bilgi verecek.

Aksaray Ulu Camii’nden canlı yayınla gerçekleştirilecek Miraç Kandili Özel programı Pazar akşamı saat 19:15’te Kanal 7 ekranlarında olacak.


Miraç Kandili Dua - 27 Şubat 2022
Kadir Gecesi - 17 Nisan 2023
KADİR GECESİ’NİN MANEVİYATI KANAL 7 EKRANLARINDA

On bir ayın incisi, bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi, Kanal 7 ekranlarında karşılanıyor. Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’in indirildiği gecenin maneviyatı Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetleri, ünlü hafızlardan Kur’an-ı Kerim tilaveti, dualar ve ilahi grubunun ilahileriyle Fatih Camii’nden izleyicilere aktarılacak. 
 
Eda edilen ibadetlerin katbekat sevaba dönüştüğü, duaların kabul olduğu Kadir Gecesi, Fatih Camii’nden gerçekleşecek olan Kadir Gecesi Özel programıyla Kanal 7 ekranlarında ihya edilecek. Dua kapılarının ardına kadar açıldığı, edilen tövbelerin kabul olduğu, bu mübarek gecenin huzuru, okunacak sureler, ilahiler ve yapılacak dualarla ekrana yansıtılacak. Necmettin Nursaçan, Kadir Gecesi’nin Müslümanlar için önemini ve o gece Hz. Muhammed’in neler yaşadığını canlı yayında anlatacak. Gecenin duası emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan tarafından yapılırken Metin Çakar, Abdullah Çolak, Habip İspirli, Adem Karabey, Ahat Taşçı, Necmettin Ötün, Yusuf Yılmaz ve İstanbul Hafızlar Topluluğu Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle gönüllerin pasını silecek. Programda ayrıca İlahi Grubu seslendirecekleri ilahilerle kalplere dokunacak. 
 
İstanbul Fatih Camii’nin manevi ortamında gerçekleşecek olan program, gecenin değerini ekranlara taşıyacak. Kadir Gecesi Özel programı 17 Nisan akşamı saat 20.30’da Kanal 7 ekranlarında…

Kadir Gecesi - 17 Nisan 2023
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet