Elif Fragmanlar - ELİF HAFTA İÇİ HER GÜN YENİ BÖLÜMLERİYLE 19:50'DE KANAL 7'DE

Ekranların büyük bir ilgiyle takip edilen günlük dizisi ‘Elif’ yeni sezonda bomba gibi bölümlerle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yıllarca kavuşulamayan aşkta mutlu sona yaklaşırken Arzu’nun çıkardığı yangın ile sezona veda eden dizide tüm taşlar yerinden oynayacak.

Kanal 7’nin yediden yetmişe herkese hitap eden dizisi Elif, yeni sezonda da kaldığı yerden devam ediyor. Küçük bir kızın anne ve babasından ayrı geçen günlerini anlatan Elif’te mutlu sona gelinmiştir. Fakat bu sefer olaylar bambaşka seyredecektir. Yıllar sonra kavuşan Kenan ve Melek’in evlenmeye karar vermesinden sonra düğün günü yaşananlar, her şeyi alt üst eder. Kenan ile Melek’in düğünlerinde, Arzu’nun düğünü engellemek için çıkardığı yangın sonucu Kenan ve Tuğçe yaşamını yitirir. Bunun üzerine Emiroğlu çiftliğinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Derinden sarsılan aile yaşadıkları büyük kayıpla bambaşka bir yol haritası çizecektir.

‘Kenan’ın vefat
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Elif Dizisi 940. Bölüm Final Fragmanı
Kanal 7'nin uzun soluklu dizisi Elif 940. bölümüyle final bölümüyle son bölümüyle izle7.com'da. Beş yıldır Kanal 7 ekranlarından izleyici karşısına gelen Elif son bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Küçük Elif ve annesinin yaşadıklarıyla izleyicilerin içini ısıtan Elif final bölümüyle sevenlerine soluksuz dakikalar yaşatacak.

Kerem Mahir’in Kıymet’in oğlu olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşar. Bu durumu kabullenemeyen Kerem Mahir’le kavga eder. Hışımla Kıymet’in yanına giden Kerem onunla yüzleşmek ister. Mahir Kıymet’i arayarak bir an önce konağı terk etmesini söyler. Gözü dönen Kıymet eline aile yadigarı silahı alarak Melek’i etkisiz hale getirir ve Macide’yi depoya götürür. Konağa gelen Kerem annesinin çığlıklarını duyar ve soluğu depoda alır. Mahir kötü bir şeylerin olacağını düşünerek polise haber verir. Elif ise polislerin geldiğini görüp korkarak evden kaçar. Elif çaresizce sokaklarda dolaşırken bir anda bir araç yanında durur ve ona bir el uzanır. Kıymet ise Kerem ve Macide’yle depoda yüzleşir. Tüm yaptıklarının geçmişin intikamı olduğunu söyleyen Kıymet’in silahı ateş alır. Beş yıldır izleyicilerini soluk soluğa bırakan Elif kahramanlarını neler bekliyor?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar her gün 21:00’da Elif ile Kanal 7’de…

Yönetmenler: Betül Durmuş, Ece Tahtalıoğlu
Yardımcı Yönetmen: Emre Bahadır
Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan, Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan O.
Elif Dizisi 940. Bölüm Final Fragmanı
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet