Dr. Feridun Kunak Show - 19 Nisan 2018

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, panik atak hakkında konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Panik atak nedir? Panik atak belirtileri nelerdir? Panik ataktan kurtulmanın yolları nelerdir? Stres ve panik atağı tetikleyen durumlar nelerdir? Her stres panik atak belirtisi olabilir mi? Stres ve panik atakla baş edebilmek için neler yapılması gerekir? Stres ve panik atak arasındaki farklar nelerdir?” soruları yanıtlandı.

Kendisine özgü tedavi yöntemleriyle sağlıklı bilgileri izleyiciye aktaran Dr. Feridun Kunak, içerisinde elma, çilek, nane, limon suyu ve maden suyu olan panik atağa iyi gelen doğal kür tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımın her zaman içilebileceğini belirtti.

Feridun Kunak, strese iyi gelen kantaron çayı tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımı bir dakika kaynatıp bir dakika demledikten sonra içerisine limon sıkıp içilmesini tavsiye etti. Ayrıca Kunak, içerisinde zeytinyağı ve biberiye olan doğal yağ tarifini de verdi. Kunak, karışımı on beş gün sonra süzüp ağrıyan yere sürülmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca, panik atağa iyi gelen akupunktur noktaları canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet