Önden Gidenler - 29 Mart 2018

İslam’a gönülden bağlı nesiller yetiştirmenin yolları, Ashab-ı Kiram’ın örnek ahlakı ve İslam tarihine dair merak edilen tüm soruların yanıt bulduğu Önden Gidenler, Ömer Döngeloğlu’nun duası ile başladı.

Önden Gidenler’de bu hafta, cehennem hayatı hakkında bilinmesi gerekenler izleyiciye aktarıldı.

Ömer Döngeloğlu, “Cehennemin katları var mıdır? Cehennemin büyüklüğü hakkında bir bilgi var mıdır? Cehennemde soğuk azap var mıdır? İsraf edenler nasıl bir azaba uğrayacak? Cehennem azabı sonsuza kadar mı sürecek? Cehennem azabından kurtulacak olan var mıdır? Mahşerde cehennem görünecek mi?” sorularını Kur’an-ı Kerim ışığında canlı yayında cevapladı.

Ömer Döngeloğlu, cehennemde en şiddetli azaba uğrayacakların münafıklar olacağını, her seferinde yeni beden verilip azabın hiç bitmeyeceğini ve hayvanların da insanların çektiği azabı göreceklerini aktardı.

Sura ilk üflendiğinde herkesin öleceğini, ikinci üflemede ise her canlının dirileceğini belirten Döngeloğlu, ergenliğe girmeden ölen çocukların Hz. İbrahim’in yanında toplanacağını söyleyerek izleyicilerin akıllarına takılan soruları cevapladı.

Asr-ı saadetten tabloların ekrana geldiği ‘’Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler’’ Perşembe 23:15’te canlı yayınla Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet