Dr. Feridun Kunak Show - 29 Mart 2018

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, sağlıklı kilo verme yöntemleri konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Kilo verme yöntemleri nelerdir? Doğal yoldan sağlıklı ve hızlı bir şekilde nasıl zayıflanır? Kilo verirken sağlığımıza zarar vermemek için neler yapmalıyız?” soruları yanıtlandı.

Dr. Feridun Kunak, stresin kilonun ana sebebi olduğunu, stres olduğu sürece hormonların çalışmayacağını ve sık sık egzersiz yapılması gerektiğini söyleyerek izleyiciyi bilgilendirdi.

Kendisine özgü tedavi yöntemleriyle sağlıklı bilgileri izleyiciye aktaran Dr. Feridun Kunak, içerisinde tarçın, hindistan cevizi yağı, limon suyu, ve bitter çikolata olan doğal zayıflama kürünü izleyiciye aktardı. Kunak, karışımın yemeklerden önce yenmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca, fazla kilolardan kurtulmayı sağlayan etkili ve pratik egzersizler canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Serap Kunak ise içerisinde greyfurt, maydanoz, rezene, kiraz sapı ve açlık otu olan zayıflama çayı tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımın gün boyu içilmesini önerdi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet