Dr. Feridun Kunak Show - 22 Şubat 2018

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, sağlıklı zayıflama yöntemleri konuşuldu.

Dr. Feridun Kunak, programa vücudun gıdası sabah sporu ve egzersizleri ile başladı. Programda, “Bölgesel fazlalıklardan kurtulmak için neler yapılmalıdır? Hem sağlıklı hem de hızlı bir şekilde kilo vermek mümkün müdür? Kalıcı olarak kilo verebilmek için neler yapılmalıdır? Yemek arasında su içmek kilo aldırır mı? Kilo verince idrarda değişiklik olur mu?” soruları yanıtlandı.

Dr. Feridun Kunak, yemek öncesi ve yemek arasında su içmenin faydalı olduğunu, böylece az yemek yendiğini söyledi. Kilo vermek için su içmenin şart olduğunu söyleyen Kunak, idrarın rengine bakılması gerektiğini idrarın açık renk olması gerektiğini belirtti. Kunak, kanser, kalp damar tıkanıklığı, karaciğer yetmezliği, tansiyon ve şekerin ana sebebinin kilo olduğunu, ayrıca bilinçsiz bir şekilde kilo verilirse kas kaybedileceğini ve kalbin zayıflayacağını belirtti.

Herkesin sıklıkla karşılaştığı sağlık problemlerini doğal sağlık reçeteleri ile iyileştirmeyi amaçlayan Dr. Feridun Kunak, içerisinde elma, limon, kabuk tarçın ve zencefil olan detoks tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, on dakika kaynatıp on dakika demledikten sonra süzüp gün boyu içilmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca, zayıflamayı kolaylaştıracak hareketler canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Serap Kunak ise içerisinde pırasa, havuç, peynir ve ince bulgur olan hem lezzetli hem de sağlıklı pırasalı börek tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, malzemeleri karıştırdıktan sonra tepsinin içerisine koyup yüz doksan derecelik fırında pişirilmesini önerdi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet