Dr. Feridun Kunak Show - 1 Şubat 2018

Günlük yaşamda karşılaşılan problemlere pratik çözümler bulan Dr. Feridun Kunak Show izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm, stres ve panik atak hakkında konuşuldu.

İzleyicileri sabah sporu ile enerjik bir güne hazırlayan Dr. Feridun Kunak Show hayatın her yönünü ele alarak izleyicisinin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Programda, “Panik atak nedir? Panik atak belirtileri nelerdir? Stres ve panik atak arasında nasıl bir bağ vardır? Panik atağı tetikleyen faktörler nelerdir? Panik atak başka hastalıklarla karıştırılabilir mi? Stres ve panik atağı yenmenin yolları nelerdir? Hipnoz yöntemi ile stres ve panik ataktan kurtulmak mümkün müdür?” soruları cevaplandı. Ayrıca izleyicilerden gelen, “Stres neden olur? Stres ile nasıl başa çıkılır? Panik atak krizinde ne yapılmalı?” soruları da yanıtlandı.

Alternatif tedavi yöntemleriyle modern tıbbı harmanlayan ekranların sevilen doktoru Feridun Kunak, stres ve panik atak anında vücutta bazı tepkiler meydana geldiğini, bu tepkilerin de başka sıkıntılara sebebiyet verdiğini söyledi. Kunak, kalpte çarpıntı meydana gelmesinin, huzursuzluktan dolayı midede ve bağırsaklarda bozulmalar olmasının stres ve panik ataktan dolayı olduğunu belirtti. Ayrıca Kunak, panik atak geldiğinde bir yere sakince oturmak gerektiğini, baş parmak ile işaret parmağı arasındaki boşluğa nefes egzersizleri ile birlikte masaj yapılmasını tavsiye etti.

Kendisine özgü tedavi yöntemleriyle sağlıklı bilgileri izleyiciye aktaran Dr. Feridun Kunak, strese ve panik atağa iyi gelen doğal kür tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, zeytinyağının içerisine melisa otu koyup iyice karıştırılmasını, on beş gün boyunca her gün bir saat sıcak suyun içerisinde bekletilmesini ardından süzüp sabah ve akşam yemek aralarında bir çorba kaşığı içilmesini tavsiye etti.

Feridun Kunak, içerisinde ıspanak, maydanoz ve tere olan stresten ve panik ataktan kurtaran kür tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, on dakika kaynatıp on dakika demledikten sonra içerisine limon sıkıp içilmesini önerdi. Ayrıca Kunak, stres ve panik atağa iyi gelen çay tarifini de verdi. Kunak, kaynayan suyun içerisine papatya, rezene ve karanfil atıp bir dakika kaynatıp bir dakika demledikten sonra içerisine limon sıkıp içilmesi gerektiğini söyledi.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet