Dr. Feridun Kunak Show - 20 Kasım 2017

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Programda bugün, radyasyonun zararları ve radyasyondan nasıl korunuruz? hakkında bilgi verildi. Radyasyon ile ilgili tüm sorular Dr. Feridun Kunak Show’da cevaplandı.

Dr. Feridun Kunak Show, programa vücudun gıdası sabah sporu ve egzersizleri ile başladı. Programda, çağımızın tehdidi radyasyon nedir? Radyasyonun zararlı etkilerinden nasıl korunuruz? Evde kullanılan cihazlar ne kadar radyasyon üretiyor? konuları konuşuldu. Kunak, canlı yayında radyasyon ölçmeyi gösterirken aynı zamanda teknolojik aletlerin nasıl kullanılması gerektiği hakkında bilgi verdi.

Dr. Feridun Kunak ayrıca, radyasyondan korunmak için birbirinden şifalı tedavi yöntemlerini izleyiciye aktardı. Radyasyondan korunmak için vücuttan toksin atan çok özel yağ, sirke, çay ve yoğurt tarifi verdi.

Serap Kunak ise cildi besleyen, cildin rengini açan, kırışıklıklara ve lekelere iyi gelen içinde avokado, bıldırcın yumurtası, aynı sefa suyu, zeytinyağı bulunan botoks etkili maske tarifi verdi.

Tariflerin detaylı videosunu Dr. Feridun Kunak Show’da izleyebilirsiniz.

Hayatı kolaylaştıran program “Dr. Feridun Kunak Show” Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet