Dr. Feridun Kunak Show - 14 Kasım 2017

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Programda bugün, diyabet hastalığı hakkında bilinmeyenler konuşuldu.

Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün, diyabet hastalığının nedenleri, tedavi sürecinde dikkat edilmesi gerekenler ve şekeri dengede tutmak için tüketilmesi gereken besinler izleyiciye aktarıldı.

Hayatın her alanına değinen Dr. Feridun Kunak, programa deprem tatbikatı yaparak başladı. Kunak,  “Deprem anında nasıl hareket edilmeli? Deprem çantasında olması gerekenler nelerdir?” gibi soruları canlı yayında yanıtladı.

Kunak, kolesterol düşürücü ve direnç kuvvetlendirici özelliğe sahip zeytinyağı, mahlep, çörek otu ve kekikten oluşan yağ tarifi verdi. Bursa gezisinde sevenleriyle buluşan Dr. Feridun Kunak’ın eğlenceli görüntüleri programda yayınlandı.

Kunak ayrıca kestanenin, sağlık açısından öneminden bahsederek kestanenin hastalıklara karşı direnci arttırdığına değindi.

Serap Kunak ise evde bulunan malzemelerle kolayca hazırlanabilecek göz makyaj temizleyicisi tarifi verdi. Vazelin, yeşil çay, hindistancevizi yağı ve gül suyundan oluşan bu toniği hazırlarken dikkat edilecek noktalar canlı yayında izleyiciye aktarıldı.

Diyabet hastalığı için, bir tutam zeytin yaprağı ve sudan oluşan bir kür tarifi veren Kunak, bunun yanı sıra bamya çiçeği ve su ile hazırlanan çayın şeker hastalığına etkilerinden de bahsetti.

Hayatı kolaylaştıran program “Dr. Feridun Kunak Show” Pazartesi’den Perşembe’ye 09.30 da Kanal 7’de…

 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet