Bıçak Sırtı - 105. Bölüm

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Bıçak Sırtı 105. bölümüyle izle7.com'da. Bıçak Sırtı dizisi yayınlanmış tüm bölümleriyle izle7.com'da

Bıçak Sırtı’nda bu akşam Ragibi Swara’ya her şeyi anlatır. Şantajcı tarafından evde yakalanan Ragini çok korkar. Günlerdir Ragini’ye şantaj yapan kişi kim?

105. Bölüm Özeti

Swara Ragini’nin bir derdi olduğunu anlar ve bunun peşine düşer. Köşeye sıkışan Ragini her şeyi Swara’ya anlatır. İşlemediği bir suç yüzünden hapse girmek istemeyen Ragini Swara’dan yardım ister. Ragini kardeşini korumak için şantajcının her dediğini yaptığını söyleyince Swara şok olur. Bir çıkış yolu arayan ikili el ele verir ve bu durumu çözmeye çalışır. Hastalandığı için evde yalnız kalan Ragini şantajcının mesajıyla korkar ve Swara’yı çağırır. Şantajcının evde olduğunu gören Swara ve Ragini’yi ise büyük bir şok bekler.  

Birbirine zıt karakterde iki genç kızın ailelerinin kavgalarına rağmen yürüttükleri sıcacık dostluğunun öyküsünün anlatıldığı Bıçak Sırtı, izleyicisinin içini ısıtacak. Dizi, Kalküta’da yaşayan iki ailenin etrafında geçmektedir. Bunlardan biri Marwarlı, diğeri ise Bengalli bir ailedir. Swara Sanskaar Maheshwari, Bengalli bir aileden gelen modern, açık fikirli, neşeli ve duygusal bir kızdır. Ragini ise Marwarlı ailenin utangaç, içine kapanık ve geleneklerine oldukça bağlı kızıdır. Swara’nın annesi ve Ragini’nin babası geçmişte gizli bir ilişki yaşar. Swara ve Ragini’nin aileleri birbirlerine komşu olmalarına rağmen iki aile arasında sürekli kavga yaşanmaktadır. İki aile iyi geçinememesine rağmen Swara ve Ragini sorunları birlikte çözmeye çalışır.

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol