Bıçak Sırtı - 79. Bölüm

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Bıçak Sırtı 79. bölümüyle izle7.com'da. Bıçak Sırtı dizisi yayınlanmış tüm bölümleriyle izle7.com'da

Bıçak Sırtı’nda bu bölüm Ragini ve Swara’nın hazırladığı plan Kavya’yı Lukşi’nin öldüğüne inandırır. Lukşi için hazırlanan sahte cenaze törenine gelen Kavya’yı nasıl bir sürpriz bekliyor?

79. Bölüm Özeti

Swara ve Ragini’nin hazırladığı planla Lukşi ölmüş gibi gösterilir. Onun öldüğü haberini alan Kavya çok sevinir. Düzenlenen sahte cenaze törenine kendini gizleyerek katılan kavya Swara tarafından yakalanır. O sırada orada bulunan polisler Kavya’nın ölmediğini görünce onu tutuklar. Kavya Lukşi’nin ölmesiyle gerçek amacına ulaştığını söyler. O sırada Lukşi ayağa kalkınca Kavya büyük bir şok yaşar. Köşeye sıkışan Kavya ne yapacak?

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015
YORUMLAR 3
  • Elif 10.08.2020 02:31
    Kavya swaranın kocası bu işlerin ustasıdır. Bıçak,cop,sopa vs vs engellemelerine bitiyorum sanskaarımın duvara insan gömmekten daha önce de çıkarmıştın sarası yengenle çıkarmıştın DANNY olarak şimdide küçük lucky'ni çıkartıyorsun diğer ortak nokta ikisi de üvey sanskarım sen saras olanı seç abi olarak iyi saçmalıyorum saçmalıyorsun elif.
  • Gülşah Taş 06.02.2020 05:10
    01.06. Dakkada çalan müziği bilen varmı
  • Gulzar 05.01.2020 17:26
    Şükür Kavya 'nın oyunları bitti
Daha fazla yorum görüntüle