Bıçak Sırtı - 52. Bölüm

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Bıçak Sırtı 52. bölümüyle izle7.com'da. Bıçak Sırtı dizisi yayınlanmış tüm bölümleriyle izle7.com'da.

Bıçak Sırtı’nda bu bölüm Ragini maskeli kişiler tarafından kaçırılır ve bir süre sonra onların elinden kurtulmayı başarır. Eve dönen Ragini kendisini Swara’nın kendisini kaçırttığını düşünür. Ragini’yi kim kaçırdı?

52. Bölüm

Ragini Swara’nın sözlerinden sonra evden kaçar. Fakat onu daha büyük bir sürpriz bekler. Ragini sokaklarda dolaşırken bir grup maskeli kişi onu kaçırır. Ragini kendine geldiğinde tutulduğu yerden kaçmayı başarır. Lukşi ve Sanskar Ragini’yi bir ormanda bulur. Ragini eve geldiğinde kendisini kaçıran kişinin Swara olduğunu söyler. Swara bu sözler üzerine şok olur. Sanskar ise Ragini’nin yeni bir oyun peşinde olduğunu düşünür. Ragini’yi kaçıran kişi kim?

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015
YORUMLAR 1
  • Trishna 13.12.2019 04:27
    Bu Bölümde tekrardan Swaragini ve Sasural Simar Ka Dizisi birleşti çok güzeldi. Simar (Deepika Samson) Çok güzel bir Kız. Lütfen Kanal 7 Sasural Simar Ka Dizisini alın ve yayınlayın.