Bıçak Sırtı - 46. Bölüm

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Bıçak Sırtı 46. bölümüyle izle7.com'da. Bıçak Sırtı dizisi yayınlanmış tüm bölümleriyle izle7.com'da.

Bıçak Sırtı’nda bu bölüm Ragini bir kaza geçirir ve hafızasını yitirir. Sanskar ve Lukşi bunun büyüğk bir oyun olduğunu düşünür. Ragini yalan mı söylüyor?

46. Bölüm 

Ragini bir kaza geçirir ve Lukşi’yle ayrıldıktan sonra yaşadıklarını hatırlamaz. Onun bu hafıza kaybı Swara ve Lukşi’yi zor duruma düşürür. Parvati Ragini’nin hafıza kaybından şüphelenir. Parvati gibi Sanskar’da Ragini’nin eski hayatına dönmek için numara yaptığını düşünür. Doktor ise bu hafıza kaybının geçici olduğunu, fakat başka bir şok yaşarsa hayatının tehlikeye gireceğini söyler. Lukşi de diğerleri gibi Ragini’ye güvenmez ve ona hesap sorar. Ragini gerçekten hafızasını mı kaybetti yoksa yalan mı söylüyor?

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015
YORUMLAR 2
  • Kim bum 04.12.2019 05:11
    Yuh ragini yuh yuh yuh.. iyice saçmaladı bu dizi de ya. Bi öyle bi böyle. Ragini iyi bir insan olabilse artık da rahatlasak.
  • Fatoş 04.12.2019 05:11
    Raginiyi bogmak istiyorum