Bıçak Sırtı - 43. Bölüm

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Bıçak Sırtı 43. bölümüyle izle7.com'da. Bıçak Sırtı dizisi yayınlanmış tüm bölümleriyle izle7.com'da.

Bıçak Sırtı’nda bu bölüm Swara ve Sanskar Ragini’nin yalanlarını ortaya çıkarmak için büyük bir plan hazırlar. Lukşi’nin öldüğünü düşünen Ragini’yi nasıl bir sürpriz bekliyor?

43. Bölüm 

Lukşi düğün törenine yetişemez ve Swara Sanskar ile evlenir. Swara annesi ve babasının Ragini yüzünden ayrılmasından dolayı çok üzgündür. Ragini’nin her şeyi itiraf etmesi ve gerçeklerin ortaya çıkması için bir plan hazırlar. Lukşi’yi kaçıran Sanskar Ragini’nin gözünü korkutmak için Lukşi’yi döver. Çaresiz kalan Ragini Swara’dan yardım ister. Fakat Swara ona yardım etmez. Lukşi’nin öldüğünü düşünen Ragini’yi nasıl bir şok bekliyor?

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015
YORUMLAR 1
  • Kim bum 30.11.2019 05:01
    Off off abi bu swarayla sanskar çok zekii oģlum :'D süperler yha deli oldum ilk yarım saat … Raginiyi güzel gömdü lakshya off canıma da değsin raginicim artık bunun üstüne bir bardak soğuk su icersin hatta damacana :D bu bencilliğine aşk diyerek aşkı kirletme sakın, vay laksha bey ilk defa ağzınızdan doğru bir söz duydum. Oha hala şoktayım ben bu kadar hızlı gelişmeler beklemiyordum :'D erkekler bakakaldı swaranın arkasından :)