Bıçak Sırtı - 3. Bölüm

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Bıçak Sırtı 3. bölümüyle izle7.com'da. Bıçak Sırtı dizisi yayınlanmış tüm bölümleriyle izle7.com'da

Bıçak Sırtı’nda bu bölüm Swara Shektar’ın babası olduğunu öğrenir. Bu gerçeği Ragini’ye anlatan Swara onun tepkisiyle karşılaşır. Ragini ise babaannesi ve Swara arasında bir tercih yapmak zorunda kalır. Ragini kime inanacak?

3.Bölüm 

Sharmishtha Shektar’a Swara ve Ragini’nin kardeş olduğunu söyler. Swara’nın kendi kızı olduğunu duyan Shektar ona inanmak istemez. Swara ise Shektar ve Sharmishtha’nın konuşmasına şahit olur ve duyduklarına inanamaz. Babasının aslında yaşadığını öğrenen Swara büyük bir yıkım yaşar. Duyduklarını Ragini’ye anlatan Swara ondan büyük bir tepki görür. Babaannesinden Sharmishtha’nın annesinin ölümüne sebep olduğunu öğrenen Ragini Swara’ya karşı büyük bir öfke duyar ve onunla yüzleşir. Swara Ragini’ye duyduklarının yalan olduğunu söyler. Ragini Swara’ya mı yoksa babaannesine mi inanacak?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı her gün 21:30’da Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015
YORUMLAR 3
  • Kübra yılmaz 16.07.2022 21:23
    Ragini Babaannesinin söylediği yalanları doğru sandığı için swara üzerine geldi inşallah gerçekleri öğrenir de babaannesinden hesap sorar diye umuyorum.
  • Kim bum 23.11.2019 04:30
    İlerki bölümlerden geliyorum da bu ilk bölümleri düzgün izlememiştim şimdik dönüp bakıyorum biraz daha, da lakshya züppe çocoğun tekiymiş şimdi nasıl bu ezik hale geldi baya sessizleşti değişik hale geldi yani o halibden bu hale geçmek ilginç, senarist hemen karakterleri degistirebilitor kafasina gore sanirsam .
  • Mehman 22.10.2019 00:55
    Super kino ya ben bayildim
Daha fazla yorum görüntüle