Ulaşmaya çalıştığınız sayfa bulunamadı.
Bu sayfanın adresi yanlış yazılmış, değiştirilmiş ya da sayfa silinmiş olabilir.

Ana Sayfaya Dön
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Rüzgarlı Tepe 57. Bölüm Fragmanı - 19 Mart Salı
Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük yerli dizisi Rüzgarlı Tepe'nin 57. bölümünde neler olacak?

Başrollerini Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda'nın paylaştığı "Rüzgarlı Tepe" dizisi, intikam duygusuyla dolu bir gencin zorluklarla geçen hayatı ile ailesinin gözünden bile sakındığı, prenses gibi bakıp büyüttüğü bir genç kızın bilinmezliklerle dolu hayat hikayesini anlatıyor.

Yaşadığı kasabanın en zengin ailesinin kızı olan Zeynep ve kendini kaybettiği ailesinin intikamına adamış Halil'in karmaşa, bilinmezlik ve imkansızlıklar girdabının içinde yaşadığı aşk hikayesi "Rüzgarlı Tepe", Kanal 7 izleyicisi ile buluşuyor.  Ailesinin akıllı, uslu ve hanım kızı olan Zeynep, kasabada herkes tarafından örnek gösterilen birisidir.  Fakat Zeynep'in bilinmeyen bir yönü vardır, o da savaşçı bir ruha sahip olmasıdır. Halil ise anne babasını daha çocuk yaşta kaybetmiş ve yıllarca ailesini kaybetmenin üzüntüsü ve kini ile teyzesinin yanında büyümüş bir gençtir.  

Çileli bir hayata küçük yaşlarda adım atan, zorluklarla mücadeleyi bırakmayan Halil ve prenses profilinin altında gerçek bir özgür savaşçı yatan Zeynep'in yolları kesişir. Ailesi için yaşayan Halil ve ailesine rağmen yaşayan Zeynep'in kör düğüme dönen aşk hikayesinde yaşanılan acılar, alınan zor kararlar, bilinmezlikler ve imkansızlıklar bu iki genci geri dönülmez bir yola sokar.  Bambaşka dünyaların iki farklı insanı olan Zeynep ve Halil, farkında olmadan aşkın girdabına kapılır ve birbirlerinden ne kadar kaçsalar da yolları hep kesişir. Atıkları her adımın, aldıkları her kararın sonuçlarının olacağı bu yolda aşkları, Zeynep ve Halil'i ayakta tutabilecek mi? 

Dram dolu bir hayattan bilinmez bir aşk hikayesine uzanan Halil ve Zeynep'in öyküsü Rüzgarlı Tepe Kanal 7'de...
 Rüzgarlı Tepe 57. Bölüm Fragmanı - 19 Mart Salı
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet