En İyisi Gezmek - Amasya | Sinop/Saraydüzü | 19 Temmuz 2020

Enerjisi, samimiyeti ve neşesi ile tanınan Harun Şen bu bölüm şehzadeler şehri Amasya’dan renkli görüntülerle evlere konuk oldu. 

Ülke TV’nin sevilen ismi Harun Şen En İyisi Gezmek ile Anadolu’nun görülmesi gereken bölgelerini gezerek ekrandaki yerini alıyor. En İyisi Gezmek bu bölüm tarihi ve doğasıyla görenleri kendisine hayran bırakan Amasya’dan izleyici karşısına çıktı. Harun Şen Amasya’da ilk olarak Yeşilırmak kenarında  yöresel lezzetlerle bezeli sofrada eşsiz bir kahvaltı yaptı. Kahvaltı sofrasında Amasyalılarla birlikte Amasya’da yaşama dair bir sohbet gerçekleştiren Şen, benzersiz doğanın tadını çıkardı. Keşkeğin ana vatanının Amasya olduğunu öğrenen En İyisi Gezmek ekibi keşkek yapımının püf noktalarını yerinde öğrendi. Düğünlerin vazgeçilmezi olan keşkeğin pişmesini sabırsızlıkla bekleyen Harun Şen, bölgede yaşayanlardan Amasya geleneklerini de dinledi.

En İyisi Gezmek ekibi son olarak kuzu etinin patlıcanla buluştuğu Amasya kebabının tadına baktı. Amasya’ya gelenlerin yemeden dönmediği kebabın özelliklerini dinleyen Harun Şen, kebabı yerken kendinden geçti.

Gezerken öğreten, güldüren ve yeni yerler keşfetmenizi sağlayan “En İyisi Gezmek” her Pazar 20:00’de Ülke TV’de. 


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet