En Sıradışı - 12 Aralık 2019

#ÜlkeTV #EnSıradışı

Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç, Araştırmacı Yazar Mustafa Şen ve Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı ile Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nin kuruluş amacı masaya yatırıldı.

Emin Pazarcı, Gelecek Partisi’nin kurulmasıyla ilgili olarak “Millet ittifakına yeni bir üye daha eklenmiş oldu. Çünkü kamuoyu araştırmalarına bakıyorsunuz Türkiye’de yeni bir partiye ihtiyaç yok. Çok ciddi bir oy alabilme potansiyeli yok. Peki bunlar neden çıktı, bir amaç var. O amaç da sayın Erdoğan’ı devirmek. Erdoğan’ı devirmek isteyenler Millet ittifakındaki birtakım üyeler” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Pazarcı, Batı’nın Erdoğan düşmanlığına değinerek “Hedef Erdoğan, çünkü Erdoğan eğer devrilirse Türkiye’de etkili bir aktör olmayacak, önlerinde bir engel haline gelmeyecek. Türkiye’deki birtakım güçler, kuruluşlar bu mücadelede bilerek ya da bilmeyerek bu işe alet oluyorlar” sözlerini dile getirdi. 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet