Konuşacaklarımız Var - 5 Ekim 2019

Orhan Karaağaç’ın hazırlayıp sunduğu tasavvuf, medeniyetler, mitoloji ve dinler tarihi üzerine her hafta başka bir konunun değerlendirildiği ‘Konuşacaklarımız Var’ dördüncü sezonda da Ülke TV’de yerini aldı. Sezonun ilk programına Prof. Dr. Sinan Canan ve İlahiyatçı Mehmet Akif Can konuk oldu. 

Üzerinde çok fazla düşünülmeyen, konuşulmayan konuları Orhan Karaağaç, birbirinden değerli konukları ile birlikte ‘Konuşacaklarımız Var’ diyerek masaya yatırıyor. Tarihin tozlu sayfalarını karıştıran Karaağaç, sezonun ilk programında beyinin sırları ve davranış bilimiyle ilgilenen Prof. Dr. Sinan Canan ve İlahiyatçı Mehmet Akif Can’ı ağırlandı. Konuşacaklarımız Var’da, ‘’İslam dinine göre evrim var mı?’’ sorusu enine boyuna konuşuldu.

Programda ayrıca ‘’Müslüman düşünürler içinde evrim teorisine benzer görüş bildirenler var mı? Evrim teorisi ile İslam dininin yaradılış konusundaki görüş farklılıkları neler?  Evrim teorisinin inançla bağlantısı var mı?’’ gibi sorulara yanıt arandı.

Tasavvuftan edebiyata, tarihten mitolojik hadiselere kadar farklı konu başlıkları her Cumartesi 22:00’de ‘Konuşacaklarımız Var’ ile Ülke TV’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol