En Sıradışı - 18 Temmuz 2019

Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş, Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç ve Araştırmacı Yazar Mustafa Şen ile 15 Temmuz destanı, Türkiye’nin dış politikadaki başarısı ve Erbil’deki olay masaya yatırıldı.

Ekrem Kızıltaş, 15 Temmuz ile ilgili olarak “15 Temmuz’da unutmamamız gereken şey Türkiye’de seksen iki milyon insan hep beraber yaşarken ve her birimiz bu ülkenin kendi ayakları üzerinde durması, bağımsızlığını devam ettirmesi, gelişmesi, ilerlemesi hayalleri kurarken içimizden bazılarının aslında kafasında başka planlar varmış” ifadelerini kullandı.

Hasan Öztürk ise 15 Temmuz’da yapılmak istenenlere değinerek “Amerika’nın Ortadoğu için yeni bir stratejik planı var. Bu plan, mevcut sınırların değişmesi, daha çok şehir devletlerinin kurulması, sınırlar değişmese bile şehirler üzerinden, mezhepler üzerinden bölgelerin oluşturulması. Bana göre Türkiye için de 15 Temmuz işgal girişimi aynı şekilde çok parçalı bir Türkiye üzerineydi’ şeklinde konuştu. 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet